مقایسه تلویزیون سامسونگ با سونی

تلویزیون از اواخر قرن 19 میلادی تولید شده و با کیفیت‌های به بازار معرفی شده‌اند. در طول زمان‌های متفاوت و با پیشرفت تکنولوژی، کیفیت تلویزیون نیز افزایش چشمگیر داشته است. در طول مدت زمان طولانی تلویزیون طرفداران بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است. افراد در منزل و یا در محل کار خود، بیشتر وقت خود را با تلویزیون سپری می‌کند.
تلویزیون‌ها با وجود اینکه منبع خبری بسیار بزرگ و یا کتابخانه‌ای جامع برای افزایش دانش کاربر است، مضراتی نیز دارد. تلویزیون‌های قدیمی با استفاده از لامپ‌های رنگی مضر موجب اذیت چشم بیننده می‌شد. تماشای بیش از اندازه‌ی تلویزیون مشکلات بسیاری را برای بیننده به وجود آورد و بیماری‌های چشمی جدیدی را رواج داد.
پیشرفت تکنولوژی و کامل شدن دانش، همیشه به نفع مصرف کننده بوده است. با افزایش علم در مورد تلویزیون‌ها، تولید کننده‌ها حال به قابلیت‌هایی دست یافته‌اند که تماشای تلویزیون هیچ ضرر و یا عیبی ایجاد نکند. دنیای دیجیتال امروز تمام مردم را به خواننده بودن، بیننده کرده است. مصرف کننده توان خواندن متن‌های طولانی را نداشته و بیشتر به سوی فیلم‌ها و یا ویدئوهای آموزشی سوق داده می‌شود.

مقایسه تلویزیون سامسونگ با سونی

سامسونگ

کمپانی کره‌ای «سامسونگ» بزرگترین تولید کننده پنل های نمایشگر در جهان است. بر همین اساس میزان تولید و فروش تلویزیون‌های SAMSUNG برای چندین سال پیاپی در صدر تمامی رده بندی‌های جهان قرار گرفته است.

سامسونگ سابقه بسیار درخشان و نام بسیار آشنایی برای ما ایرانیان نیز داشته و برندی بسیار محبوب به شمار می‌رود. سامسونگ هر ساله در نمایشگاه‌های معتبر دنیا حضور داشته و همواره علاقه مندان بیشتری را به خود جذب کرده است.

تلویزیون‌های سامسونگ هر سال با تحولات گسترده‌ای به بازار می‌آیند و همه مخاطبان و علاقه مندان به دنیای دیجیتال را شگفت زده می‌کند.
سال 2020 همانند سال‌های گذشته سامسونگ بسیار موفق ظاهر شد و محصولات بسیار پر طرفداری را روانه بازار کرد. مدل‌های موفقی همانند TU7000 یا TU8000 از جمله مدل‌های بسیار موفق سامسونگ بودند.

سامسونگ در طراحی تلویزیون‌های میان رده بسیار موفق بوده و امکانات زیادی را در اختیار کاربر قرار خواهد داد. تلویزیون‌های میان رده و قیمت مناسب سامسونگ علاوه بر ظاهر زیبا و شیک از ویژگی‌هایی نظیر کیفیت تصویر 4K UHD و یا پشتیبانی از فایل‌های HDR بر خوردار هستند.

امکانات دیگری همانند قابلیت اتصال به دنیای اینترنت، قابلیت اتصال به موبایل و سیستم عامل Tizen موجب افزایش کیفیت و کارایی هر چه بیشتر تلویزیون شده است.
تلویزیون‌های سامسونگ در بالاترین رده خود با نام QLED شناخته می‌شوند. تلویزیون‌های QLED از جدیدترین قابلیت‌های روز دنیا کمک گرفته‌اند.

به طور مثال می‌توان جدیدترین تلویزیون کیولد سامسونگ مدل Samsung QLED TV Q70T را مورد بررسی قرار داد. سامسونگ برای اولین بار در تولید تلویزیون Q70T از پنل Dual LED برای ایجاد تصاویری کاملاً درخشان بهره گرفته است.

پنل تلویزیون Samsung Q70T از قابلیت 4K بهره گرفته و با پردازنده‌ی AI Quantum 4K Processor بیشترین هماهنگی را خواهد داشت. تلویزیون سامسونگ مدل کیولد Q70T از فناوری Quantum Dot برای حذف رنگ‌های مرده و جایگزین کردن آن با رنگ‌های پویا و اشباع، بیشترین کیفیت را به نمایش بگذارد.

تلویزیون جدید سامسونگ مدل Samsung Q70T توانایی پشتیبانی از فایل‌های +HDR10 و HLG و Quantum HDR را داشته و بهترین عملکرد را خواهد داشت. همچنین امکان استفاده از فناوری UHD نیز در این تلویزیون امکان پذیر است.

تلویزوین سامسونگ 2020 مدل Q70T از سیستم صوتی کارامد با توان خروجی 40 وات بهره گرفته است. سامسونگ از سیستم عامل Tizen در تلویزیون Samsung 4K UHD HDR TV Q70T استفاده نموده است. سیستم عامل تایزن به کاربر امکان اتصال به موبایل و سایر لوازم دیجیتال را بخشیده است. امکان صادر کردن فرمان‌های صوتی نیز در تلویزیون Samsung Q70T میسر است.

مزایا و معایب تلویزیون سامسونگ

نقاط قوت تلویزیون برند سامسونگ

• قیمت ایده آل نسبت به سایر رقبا
• طراحی زیبا و بی نقص
• تصاویر درخشان و با روشنایی عالی
• استفاده از فناوری UpScaling
• بهره گرفتن از قابلیت +HDR10 در مدل های بالا رده
• داشتن طیف وسیعی از مدل های میان رده
• استفاده از پردازنده های کم مصرف و بسیار قدرتمند

نقاط ضعف تلویزیون برند سامسونگ

• عدم استفاده از محافظ صفحه برای جلوگیری از صدمه دیدن پنل
• کیفیت ساخت بدنه متوسط
• نداشتن تلویزیون هایی در رده کیفیت QLED

تلویزیون سامسونگ با تمامی نکاتی که گفته شد بعضی مواقع دچار ایراد می شود.
جهت مشاوره و درخواست سرویس تلویزیون خود به سایت نمایندگی تعمیر تلویزیون سامسونگ مراجعه کنید.

سونی

معتبرترین برند تولید کننده در جهان، بدون شک سونی است. برند ژاپنی «سونی» چندین سال است که در حوزه تولید لوازم الکترونیکی فعالیت دارد و در تولید تلویزیون به اوج کیفیت و کارایی دست یافته است.

سونی جزو اولین برندهای تولید تلویزیون بوده و در طول این مدت به طول عمر بالا و کیفیت ساخت بی نظیر معروف بوده است. تلویزیون‌های برند SONY در سایزهای متفاوت و با قیمت‌های متنوع به بازار عرضه شده‌اند. سونی نیز از معدود برندهایی است که توان تولید اولد را داشته و به همین دلیل طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است.
سونی در مدل‌های بالا رده خود از پنل LED Full Array کمک گرفته است. فناوری LED Full Array سبب شده نور به تمامی پیکسل‌ها به میزان یکسان بتابد و تصاویری درخشان و کاملاً یکدست را مشاهده کنیم. این قابلیت‌ها سبب شده تصاویر تلویزیون‌های سونی بسیار با کیفیت‌تر از سایر رقبا به نظر برسد.

همچنین استفاده از تکنولوژی‌هایی نظیر 4K X-Reality، تکنولوژی X-Motion و Dolby Vision & Dolby Atmos موجب افزایش شفافیت تصویر شده است. تمامی این قابلیت‌ها دست به دست هم داده‌اند تا بیننده تلویزیون سونی تصاویری بدون نقص و بسیار درخشان را مشاهده خواهد کرد.
یکی دیگر از قابلیت های فوق العاده تلویزیون های سونی استفاده از سیستم عامل اندروید است. سیستم عامل Android در تلویزیون های Sony موجب افزایش کارایی و راحتی بیشتر در تلویزیون هایی همانند X8500G و X8000G برای کاربر شده است.

سیستم عامل اندروید امکان دانلود و نصب برنامه ها از طریق Google Play را میسر کرده و بیشترین بازدهی را خواهد داشت. البته لازم به ذکر این سیستم عامل امنیت بسیار بالایی را نیز به همراه خود خواهد داشت. تلویزیون هایی همانند X7000G از سیستم عامل Linox بهره می برند.
تلویزیون‌های سونی با پسوندهای حروف الفبا انگلیسی سال ساخت را نشان می‌دهند. در سال 2020 تلویزیون سونی با پسوند H شناخته می‌شود که در ادامه به بررسی یکی از برترین مدل‌های این سری یعنی X9500H می‌پردازیم.

سونی از پنل LED Full Array در تلویزیون سونی ایکس 9500 کمک گرفته است. سونی به لطف استفاده از فرایند 4K، قادر است رزولوشن 3840*2160 پیکسل را ایجاد نموده و تصاویری با سرعت و قدرت بیش از اندازه را فراهم خواهد آورد. تلویزیون جدید سونی مدل SONY 4K TV X9500H از فناوری Ultra HD و HDR پشتیبانی نموده و می‌تواند بیشترین کیفیت و کارایی را به ثبت برساند.

قابلیت‌هایی همانند Dolby Vision & Atmos و 4K X-Reality و X-Motion و همچنین پردازنده‌ی X1 بیشترین کیفیت و کارایی را برای تلویزیون Sony 4K UHD HDR TV KD-X9500H به وجود آورده است. استفاده از سیستم صوتی قدرتمند با صدایی فراگیر و همه جانبه و همچنین قابلیت Voice Zoom، رضایت کامل و کیفیت برتر را برای کاربر فراهم آورده است.

تلویزیون اینچ سونی مدل X9500H از سیستم عامل اندروید با طیف وسیعی از اپلیکیشن های پیش فرض، قابلیت اتصال و اشتراک گذاری با موبایل و همچنین امنیت بسیار بالا، بهره گرفته است. سونی امکان کنترل تلویزیون Sony X950H از طریق فرمان‌های صوتی را برای کاربر فراهم آورده است.

مزایا و معایب تلویزیون سونی

نقاط قوت تلویزیون های برند سونی

• طول عمر بالا و کیفیت ساخت عالی
• استفاده از سیستم عامل Android
• کیفیت تصویر بالا در مدل های میان رده
• استفاده از پردازنده های با کیفیت
• بهره گیری از تکنولوژی های منحصر به فرد و به روز

نقاط ضعف تلویزیون های برند سونی

• قیمت به مراتب بالاتر از سایر رقبا
• طراحی نسبتا قدیمی و ساده
• زاویه دید کم

تلویزیون سونی با تمامی نکاتی که گفته شد بعضی مواقع دچار ایراد می شود.
جهت مشاوره و درخواست سرویس تلویزیون خود به سایت نمایندگی تعمیر تلویزیون سونی مراجعه کنید.

راهنمای خرید تلویزیون

همانطور که اشاره شد، تلویزیون‌ها از تکنولوژی‌ها و امکانات مختلفی استفاده می‌کنند که تأثیر زیادی بر عملکرد و کیفیت تلویزیون دارند. اگر حوره فناوری باشید یا برای خرید تلویزیون سری به بازار زده باشید حتما نام فناوری‌هایی مانند HDR، 4K و OLED را شنیده‌اید و لازم است که پیش از خرید با هرکدام از این فناوری‌ها آشنا شوید

اندازه تصویر تلویزیون

اندازه صفحه نمایش

یکی از نکات مهم در خرید تلویزیون، اندازه‌ی صفحه نمایش است. صفحه‌های تلویزیون به صورت مورب اندازه‌گیری می‌شوند و از اندازه‌های کوچک ۲۰ اینچ تا اندازه‌های بزرگتر ۸۵ اینچ متغیر هستند. با این حال، در انتخاب اندازه صفحه، نباید افراط یا تفریط کنید، به اندازه محل زندگی خود توجه کرده و براساس آن تلوزیون خود را انتخاب کنید.
اگر به دنبال خرید یک تلویزیون برای اتاق خواب‌ هستید، یک تلویزیون ۲۴ تا ۳۲ اینچی می‌تواند یک انتخاب مناسب باشد، اما اگر قصد خرید تلویزیون برای محیط‌های بزرگتر مثل اتاق پذیرایی دارید، تلویزیون‌هایی با اندازه‌های بزرگتر، یعنی با سایز ۵۰ تا ۷۵ اینچ می‌تواند یک انتخاب منطقی و مناسب باشد.
با این حال، در راهنمای خرید تلویزیون بر اساس اندازه، باید توجه داشت که هر چند قانون و قاعده‌ای برای تعیین تلویزیون با اندازه مناسب وجود ندارد، اما ترجیح شخصی، زاویه دید و حتی قابلیت بینایی بیننده می‌توانند در تصمیم‌گیری برای خرید تلویزیون تأثیرگذار باشند.
در مورد فاصله‌ی نشستن و اندازه‌ی صفحه، باید توجه داشت که اگر می‌خواهید یک تلویزیون FULL HD را تهیه کنید، فاصله‌ی شما تا تلویزیون باید حداقل 1.6 برابر اندازه‌ی مورب تلویزیون باشد. به عبارت دیگر، اگر تلویزیون شما 60 اینچی است، باید در فاصله‌ی تقریبی 2.43 متری آن قرار بگیرید.
امروزه، بیشتر تلویزیون‌های موجود در بازار از نوع 4K هستند. با خرید یک تلویزیون 4K، به جز پرداخت هزینه‌ای مناسب، از امکانات بسیار مناسبی بهره‌مند خواهید شد و صفحه‌نمایش شما با وضوح بالا تصاویر را به نمایش می‌گذارد. این بدان معنی است که با خرید و استفاده از این تلویزیون، در هر فاصله‌ای که باشید و فیلمی را تماشا کنید، انگار نزدیک‌تر به تلویزیون نشسته‌اید و فاصله شما باید حداقل برابر اندازه‌ی مورب صفحه‌نمایش تلویزیون باشد

کیفیت تصویر تلویزیون

وضوح صفحه نمایش

یکی از مهمترین نکات در راهنمای خرید تلویزیون، وضوح صفحه نمایش است. وضوح صفحه نمایش به رزولوشن واقعی یا اصلی تلویزیون مرتبط است. HD کمترین وضوح صفحه نمایش در تلویزیون‌های امروزی است که به طور عمومی در سایزهای کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد. وضوح بالاتر از آن، FULL HD نامیده می‌شود که صفحه نمایش آن دارای 1080×1920 پیکسل است، به این معنی که دارای 1920 پیکسل در افقی و 1080 پیکسل در عمودی و در کل 2 میلیون پیکسل خواهد بود.
تلویزیون‌های UHD که دارای وضوح بالاتر نسبت به تلویزیون‌های FULL HD هستند، به آنها 4K گفته می‌شود. رزولوشن تصویر آنها 2160×3840 است و تقریباً 8 میلیون پیکسل در آنها قرار دارد. به عبارت دیگر، پیکسل‌های آنها 4 برابر پیکسل‌های یک دستگاه HD هستند. فشرده‌سازی پیکسل‌ها در تلویزیون‌های 4K باعث می‌شود تصاویر با جزئیات بیشتری نمایش داده شوند.
در حال حاضر، تلویزیون‌های 8K را نیز در بازار می‌توان یافت که وضوح صفحه نمایش آنها 7680×4320 است و در واقع بیش از 33 میلیون پیکسل دارند. این بالاترین وضوح تصویری است که از استاندارد UHD پشتیبانی می‌کند. اما تعداد زیادی از این تلویزیون‌ها در بازار وجود ندارند و معمولاً گران‌تر از مدل‌های 4K هستند. در کل، در حال حاضر خرید تلویزیون 4K به طور معقول‌تری است.
همچنین، تلویزیون‌های بلوری 4K Ultra HD Blu-ray نیز وجود دارند که می‌توانند دیسک‌های 4K Blu-ray را پخش کنند. یکی از دلایلی که باعث شده تلویزیون‌های 4K در بازار رشد قابل توجهی داشته باشند، برخورداری از استانداردهای مهم مربوط به فناوری 4K است. این استانداردها شامل دامنه دینامیک بالا (HDR) و طیف گسترده از رنگ‌ها می‌شوند.

صفحه نمایش 4K و 8K

تلویزیون 4K با وضوح 2160×3840 قادر است جزئیات بیشتری را نسبت به تلویزیون FULL HD نشان دهد، در صورتی که محتوای 4K با کیفیت بالا در دسترس باشد. تلویزیون‌های 8K نیز با وضوح 4320×7680 قادر به نمایش جزئیات دقیق‌تری هستند. با توجه به فاصله‌ی مشاهده، تصاویر در این تلویزیون‌ها واضح‌تر به نظر خواهند رسید.
بعلاوه، تلویزیون‌های 4K با استفاده از روش‌های دیگری سعی در بهبود کیفیت تصویر دارند. به عنوان مثال، تلویزیون‌های HDR با کنتراست بالاتر بین روشن‌ترین و تاریک‌ترین تصاویر عمل می‌کنند. همچنین، تلویزیون‌های 4K جدیدتر طیف وسیعی از رنگ‌ها را نمایش می‌دهند، اما استفاده از این ویژگی‌ها به محتوای مناسب نیاز دارد. هر سال، محتوای بیشتری با فناوری HDR در دسترس قرار می‌گیرد.

صفحه نمایش FULL HD

تلویزیون‌های FULL HD دارای وضوح 1080 در 1920 پیکسل هستند که به بیننده امکان مشاهده تصاویر واضح و دقیق را می‌دهند. تا چند سال قبل تقریباً همه تلویزیون‌های FULL HD تلویزیون‌هایی از جنس ال سی دی و با نور پس‌زمینه LED بودن اما حالا این تلویزیون‌ها با جنس QLED نیز به بازار عرضه می‌شوند. این دسته از تلویزیون‌ها عموما با اندازه‌های تا ۴۰ اینچ عرضه می‌شوند و به همین ترتیب نمی‌توانید به راحتی تلوزیون‌های با کیفیت 4K زیر ۴۰ اینچ را پیدا کنید.
همچنین، برخی افراد قادر به دیدن جزئیات بیشتری در تلویزیون‌های 4K با صفحه نمایش بزرگ، مانند 65 اینچ و بزرگتر، از فاصله‌ی معمولی نیستند. با این حال، باید به یاد داشت که وضوح تصویر تنها یکی از ویژگی‌هایی است که یک تلویزیون برای تولید کیفیت تصویر بالا دارد. توجه به موارد دیگری مانند تلویزیون‌های HD نیز هنگام افزایش قیمت، به ویژه در اندازه‌های کوچکتر از 65 اینچ، برای بسیاری از مصرف‌کنندگان مناسب خواهد بود.

تفاوت بین تلویزیون‌های OLED، QLED و LED

تلویزیون‌های OLED کیفیت تصویر بسیار بالاتری نسبت به تلویزیون‌های LED دارند و بهترین گزینه برای کیفیت تصویر بهتر است. تلویزیون‌های OLED با سطح مشکی کامل، یکنواختی خاکستری، زاویه دید گسترده‌تر و تصاویر بهتر از تلویزیون‌های LED ال‌ای‌دی ارائه می‌دهند. اگر شما در محیطی تاریک تلویزیون را تماشا می‌کنید، تلویزیون‌های OLED قادر به نمایش رنگ سیاه کامل هستند که این موضوع کیفیت تصویر را بهبود می‌بخشد.
در مقابل، تلویزیون‌های QLED شباهت زیادی به تلویزیون‌های LED معمولی دارند، با این تفاوت که از ذرات ریز نانو به نام نقاط کوانتومی برای بهبود درخشندگی و کیفیت تصویر استفاده می‌کنند. این فناوری در ابتدا توسط سونی در سال ۲۰۱۳ معرفی شد و سپس سامسونگ آن را به بازار عرضه کرد و همکاری با تولیدکنندگان دیگری را آغاز کرد. به همین دلیل، برخی برندهای مختلف در حال حاضر تلویزیون‌های QLED خود را عرضه می‌کنند.

تلویزیون هوشمند

تلویزیون هوشمند

یکی از موارد مهم در راهنمای خرید تلویزیون، قابلیت هوشمند بودن سیستم عامل تلویزیون‌های اسمارت یا هوشمند است. تلویزیون های هوشمند، که به آن‌ها تلویزیون اینترنتی نیز گفته می‌شود، به شما امکان می‌دهند به صورت مستقیم به محتوای آنلاین دسترسی پیدا کنید. در حال حاضر اکثر تلویزیون‌های هوشمند امکان دسترسی به سرویس‌های ویدئویی خارجی را فراهم می‌کنند. همچنین ممکن است این تلویزیون‌ها اجازه دسترسی به سرویس‌های موسیقی آنلاین مانند Pandora و Spotify را نیز به شما بدهند.
علاوه بر این، برخی تلویزیون‌های هوشمند به شما امکان می‌دهند به شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر بروید و یا بازی‌های آنلاین را تجربه کنید. قیمت تلویزیون‌های هوشمند معمولاً بالاتر از مدل‌های معمولی است. یکی از نکات مهم در خرید تلویزیون های ایرانی مثل محصولات دوو و اسنوا امکان بهره بردن از سرویس‌های ویدیویی ایرانی است.

قابلیت‌های تلویزیون هوشمند

تلویزیون‌های هوشمند به طور قابل توجهی به محتوای آنلاین مانند پخش خدمات ویدئویی از Amazon Prime و Netflix دسترسی پیدا می‌کنند. امکانات تلویزیون‌های هوشمند ابتدایی ممکن است محدود به سرویس‌های محبوب باشد، اما دستگاه‌های پیشرفته‌تر مجموعه‌ای گسترده از برنامه‌ها را ارائه می‌دهند.
در حال حاضر اکثر تلویزیون‌های هوشمند بسیاری از مرورگرهای وب پشتیبانی می‌کنند و حتی در خیلی از موارد توصیه‌هایی برای تماشای برنامه‌های اینترنتی ارائه می‌کنند. همچنین این تلویزیون‌ها به شما امکان می‌دهند محتوای تلفن هوشمند خود را در صفحه تلویزیون مشاهده کنید.

تلویزیون‌های هوشمند در بازار

بیش از ۷۰ درصد تلویزیون‌هایی که در حال حاضر عرضه می‌شوند، تلویزیون‌های هوشمند هستند. اما اگر تلویزیون ساده‌تری را ترجیح می‌دهید یا تلویزیون شما هوشمند نیست، می‌توانید به راحتی با استفاده از یک پخش کننده رسانه‌ای جداگانه مانند Amazon Fire TV، Apple TV یا Google Chromecast اینترنت را به تلویزیون خود اضافه کنید.

سیستم عامل‌های تلویزیون هوشمند

برخی تولیدکنندگان سیستم عامل تلویزیون هوشمند خود را توسعه داده‌اند، در حالی که برخی دیگر از سیستم‌های مجوزدار مانند Android TV مربوط به Google یا Roku TV استفاده می‌کنند. تلویزیون‌های هوشمند دسترسی آسانی به محتوا را فراهم می‌کنند و تنها نیازمند یک کنترل از راه دور هستند. اما یک پخش کننده رسانه‌ای جداگانه ممکن است امکانات بیشتری برای پخش محتوا یا رابط کاربریی که دسترسی به محتوا را آسان‌تر می‌کند، ارائه دهد.

دستیارهای صوتی در تلویزیون

بیشتر تلویزیون‌های امروزی از دستیارهای صوتی مانند Amazon Alexa و Google Assistant پشتیبانی می‌کنند. این امکان به شما می‌دهد تنظیمات اساسی تلویزیون را با استفاده از دستورات صوتی انجام داده و به آسانی صدا را تنظیم کرده، کانال‌ها و ورودی‌ها را تغییر داده و محتوای مورد علاقه خود را جستجو کنید.
همچنین، با استفاده از ریموت تلویزیون می‌توانید سایر دستگاه‌های هوشمند مانند سیستم صوتی هوشمند را نیز کنترل کنید. برای اتصال تلویزیون هوشمند به اینترنت خانگی، معمولاً توصیه می‌شود از اتصال LAN استفاده کنید، اما اکنون بیشتر تلویزیون‌های هوشمند دارای Wi-Fi داخلی برای اتصال بی‌سیم به شبکه‌ها هستند

راههای ارتباطی تلویزیون

راه‌های ارتباطی تلویزیون

وقتی قصد خرید تلویزیون را دارید، باید ارتباطات و اتصالات آن را به دقت بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که تلویزیون شما ورودی‌ها و خروجی‌های مناسبی برای پشتیبانی از تجهیزات صوتی و تصویری دارد. امروزه در بیشتر تلویزیون‌ها ورودی‌هایی در بغل و پشت تلویزیون وجود دارند که شامل انواع ورودی‌های مورد نیاز کاربر هستند.
در صورتی که قصد نصب تلویزیون را بر روی دیوار دارید، ورودی‌های بغل تلویزیون بهترین عملکرد را دارند. همچنین، اگر قصد دارید تلویزیون خود را به دیوار نصب کنید، توصیه می‌شود از یک کابل HDMI کوتاه استفاده کنید تا استفاده از ورودی‌ها راحت‌تر باشد.

ورودی HDMI

به جرات می‌توان گفت که پورت HDMI در حال حاضر رایج‌ترین فناوری برای اتصال پخش کننده‌های Blu-ray، پخش کننده‌های و کنسول‌های بازی به انواع تلویزیون های روز دنیا با کیفیت بالا است. اما بسیاری از تلویزیون‌های هوشمند در بازار عموما با یک یا دو ورودی HDMI عرضه می‌شوند. توصیه می‌شود در هنگام انتخاب تلویزیون خود، تلویزیون‌هایی با حداقل سه پورت HDMI را انتخاب کنید.

ورودی ARC

بعضی از تلویزیون‌ها ورودی HDMI با نام ARC (بازگشت صدا) دارند. این ورودی به شما اجازه می‌دهد با استفاده از یک کابل HDMI، صدای خروجی تلویزیون را به دستگاه صوتی متصل شده مانند ساندبار ارسال کنید. در صورتی که قصد خرید تلویزیون 4K دارید، اطمینان حاصل کنید که حداقل نسخه HDMI 2.0 را دارد تا بتواند از فریم‌های 60 در ثانیه در محتوای ویدیویی 4K و HDR پشتیبانی کند. بیشتر دستگاه‌های جدید دارای HDCP 2.2 هستند که برای پخش فیلم‌های 4K از منابع 4K Bluray از طریق HDMI استفاده می‌شود.

ورودی‌های ویدیویی کامپوننت/کامپوزیت

بیشتر تلویزیون‌ها همچنین ورودی‌های ویدیویی کامپوننت دارند که شامل کانکتورهای نوع RCA به رنگ قرمز، آبی و سبز است. بعضی تلویزیون‌ها ورودی کامپوننت را به عنوان ورودی ویدیویی کامپوزیت نیز پشتیبانی می‌کنند. این اتصالات بیشتر برای دستگاه‌ها یا ورودی‌های قدیمی استفاده می‌شوند که فاقد خروجی HDMI هستند. اما اکثر دستگاه‌های جدید از HDMI پشتیبانی می‌کنند که به کار می‌آید.

ورودی RCA

تقریباً همه تلویزیون‌ها دارای پورت‌های RCA قرمز یا سفید برای ارسال یا دریافت سیگنال‌های صوتی استریو هستند. برخی تلویزیون‌ها همچنین پورت هدفون دارند. تلویزیون‌هایی که دارای قابلیت بلوتوث هستند، به شما امکان می‌دهند هدفون بی‌سیم را از طریق بلوتوث به آن متصل کنید

پورت USB

با داشتن یک یا چند پورت USB در تلویزیون، شما می‌توانید فلش مموری USB را به آن متصل کرده و موسیقی پخش کنید یا عکس و فیلم را روی تلویزیون تماشا کنید. بسیاری از تلویزیون‌ها امکان نمایش اسلاید عکس‌های دیجیتال را نیز دارند.

خروجی صوتی دیجیتال OPTICAL

اگر تصمیم به انتقال صدای دیجیتال از تلویزیون هوشمندتان به بلندگو یا گیرنده صوتی/تصویری هستید و خروجی HDMI در دسترس نیست، می‌توانید از خروجی صدای دیجیتال به نام OPTICAL استفاده کنید. این خروجی قادر است سیگنال‌های صوتی چند کاناله را کنترل کند. برخی از تلویزیون‌ها همچنین دارای خروجی کواکسیال هستند که یکی دیگر از اتصالات صوتی دیجیتال است، اما در حال حاضر استفاده رایجی ندارد و برای تلویزیون ضروری نیست.

پورت اینترنت یا LAN

تقریباً تمامی تلویزیون‌های هوشمند و در برخی موارد تلویزیون‌های معمولی نیز دارای پورت اینترنت معروف به LAN هستند. اگرچه تلویزیون‌های هوشمند امروزی با داشتن وای‌فای داخلی طراحی شده‌اند، اما اتصال با کابل به اینترنت خانگی می‌تواند تجربه بهتر و پایدارتری را فراهم کند، به ویژه برای استفاده از سرویس‌های ویدیویی مانند نتفلیکس. بنابراین، تلویزیون باید هر دو نوع اتصال را داشته باشد.

ورودی RF یا آنتن

همه‌ی تلویزیون‌ها دارای ورودی RF (آنتن/کابل) برای دریافت سیگنال‌های تلویزیونی با کیفیت بالا، ساخته شده‌اند، بدون توجه به آنکه از طریق آنتن یا کابل متصل شوند. با این حال، توجه داشته باشید که بیشتر گیرنده‌های دیجیتال در حال حاضر با استفاده از کابل HDMI به تلویزیون متصل می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.